Terug

Workshop terugvalpreventie bij anorexia nervosa -inschrijving afgesloten

Zelfs na een succesvolle behandeling is het risico op terugval bij eetstoornissen groot. Tamara Berends doctoreerde net rond de terugvalprocessen en de effectiviteit van bestaande richtlijnen om zo protocollen rond terugvalpreventie te optimaliseren.

In deze workshop geeft Tamara Berends ons inzichten in de processen van terugvalpreventie bij eetstoornissen in de ambulante zorg en effectieve handvaten en good practices voor een geslaagde behandeling.

Doelgroep

Deze workshop richt zich tot iedereen die actief instaat voor therapie en begeleiding van kinderen, jongeren en/of volwassenen met eetstoornissen: psychologen, psychiaters, kinesitherapeuten, diëtisten, preventiewerkers, bewegingsdeskundigen, (kinder)artsen… 

Sprekers

Tamara Berends is verpleegkundig specialist bij Altrecht eetstoornissen Rintveld (specialist in eetstoornissen binnen de Nederlandse GGZ). Als onderzoekster aan de Universiteit van Utrecht schreef ze mee aan de Richtlijn Terugvalpreventie Anorexia Nervosa en publiceerde verschillende artikels rond gedrag en terugval bij Anorexia Nervosa.

Inschrijvingsmodaliteit

Schrijf je hieronder in. De ontvangst van je inschrijvingsbevestiging geldt als inschrijving en is jouw akkoord om tijdig te betalen op rekeningnummer BE20 7340 1588 3656 van Eetexpert, met vermelding ‘terugvalpreventie + je naam’. 
Kosteloos annuleren kan tot 30 september.

De inschrijvingen zijn afgesloten.

De deelname-link werd al verstuurd. Niet ontvangen? Stuur een mailtje naar secretariaat@eetexpert.be.

di 05 okt
13u tot 16u

Abonnee: €30
Geen abonnee: €40

Online

Survey
OPGELET! Dit is de oude website van Eetexpert.