Terug

E-learning motiveren

Beschrijving

Deze cursus behandelt de verschillende motivationele kaders (Zelfdeterminatietheorie, Transtheoretisch model, Motiverende gespreksvoering) en bestaat uit 5 interactieve modules. Net zoals een boek is elk van deze modules opgebouwd uit hoofdstukken en pagina’s. De inhoud van een hoofdstuk bestaat niet enkel uit tekstvormen, maar je vindt er ook audio- en videofragmenten in terug. Regelmatig verschijnen er opdrachten en kennisvragen waar je aan de hand van een verbetersleutel feedback over krijgt.

Doelstellingen

  1. De hulpverlener inwijden in enkele belangrijke motivationele kaders (Zelfdeterminatietheorie, Transtheoretisch model, Motiverende gespreksvoering).
  2. De hulpverlener inzicht geven in het procesgerichte en dynamische van motivering.
  3. De hulpverlener kennis geven over verschillen in kwaliteit en duurzaamheid van motivatie.
  4. De hulpverlener kennis geven over hoe hij de motivatie van een cliënt kan versterken en wat enkele vaak voorkomende valkuilen bij het motiveren zijn.
  5. De hulpverlener in staat stellen een eigen motiverende stijl uit te bouwen;

Hoe inschrijven?

Klik hieronder op inschrijven, vervolgens zal je van Eetexpert logingegevens ontvangen voor het leerplatform Podia. Dit duurt een werkdag. Je login blijft 30 dagen geldig. 

Ben je al ingeschreven? Ga rechtstreeks naar ons leerplatform: https://eetexpertelearning.podia.com en log je rechts bovenaan in

Accreditering

Artsen kunnen 2 accrediteringpunten bekomen bij werkgroep Ethiek en Economie. Aan het einde van de cursus kunt u uw aanvraag tot accreditering en erkenningsnummer doorgeven.

Kinesitherapeuten die geregistreerd zijn bij Pro-Q-Kine kunnen 4 punten verdienen met deze cursus. Na afronden van de cursus mailt u naar secretariaat@eetexpert.be, met uw deelnameattest in bijlage. U krijgt een toets toegestuurd. Na het slagen voor de toets (minstens 7/10) wordt uw deelname geregistreerd bij Pro-Q-Kine.

Schrijf je in
1 MAAND

20 euro

accreditering voor artsen (2CP ethiek en economie) en kinesitherapeuten (4CP Pro-Q-Kine)

 

 

Inschrijven als abonnee van Eetexpert

Log je in

Inlog gegegevens vergeten? Wachtwoord resettenSurvey
OPGELET! Dit is de oude website van Eetexpert.