Terug

Opname Masterclass sondevoeding thuis bij jongeren met eetstoornissen

In deze workshop geven Lobke Husson (diëtisten UZ Leuven en eigen praktijk) en Jesse Van Besien (kinderarts, endocrinoloog en diabetoloog UZ Brussel) concrete inzichten in het werken met sondevoeding in de ambulante praktijk, in de zorg bij jongeren met eetstoornissen.

Waarom en wanneer start je sondevoeding in de begeleiding van een patiënt met een eetstoornis? Hoe gaat dat dan in zijn werk? 
Welke toedieningswegen zijn er? Welk materiaal is er nodig en waar kan je hiervoor terecht?
Hoe gebeurt dan de verdere opvolging?
Zowel de praktische kant, als de specifieke begeleiding worden doorlopen aan de hand van specifieke casussen. Ook de impact van ondervoeding op het lichaam komt uitgebreid aan bod.

Doelgroep

Deze masterclass richt zich in de eerste plaats tot ambulante diëtisten, maar ook andere gespecialiseerde hulpverleners kunnen aansluiten. Wel is een basiskennis van de zorg bij eetstoornissen nodig.

Inschrijvingsmodaliteiten

Schrijf je hieronder in om toegang te krijgen tot deze opname. Het verwerken van je inschrijving kan tot één werkdag duren. Je krijgt toegang tot de opname voor één maand via een aparte mail vanuit Podia.
De ontvangst van je inschrijvingsbevestiging geldt als inschrijving en is jouw akkoord om tijdig te betalen op rekeningnummer BE20 7340 1588 3656 van Eetexpert, met vermelding van het factuurnummer en je naam. De factuur vind je in bijlage van de inschrijvingsbevestiging. 

Schrijf je in
3u

€50

Online

Inschrijven als abonnee van Eetexpert

Log je in

Inlog gegegevens vergeten? Wachtwoord resettenSurvey
OPGELET! Dit is de oude website van Eetexpert.