Raadpleeg de verwijstool om hulpverleners in je buurt te zoeken, of contacteer ons voor advies.

Aanbod eetstoornissen voor zorgverleners

Verwijstool gespecialiseerde zorgverleners bij eetstoornissen en gewichtsproblemen

Ben jij benieuwd naar het aanbod eetstoornissen voor zorgverleners? Heb je een erkend zorgdiploma en ben je werkzaam in Vlaanderen? Als abonnee kan je inloggen op de verwijstool voor gespecialiseerde zorg bij eetstoornissen en gewichtsproblemen. 

De verwijstool biedt mogelijke opties voor gespecialiseerde zorg bij eet- en gewichtsproblemen in alle Vlaamse regio’s. De lijst bevat een overzicht van diensten en centra, en ook privépraktijken.

Kies leeftijdsgroep, problematiek en zorgberoep, en typ de stad of gemeente waarin je verwijzers zoekt. Je vindt zowel privé hulp als gesubsidieerde hulp in de lijst die onderaan verschijnt. Daarnaast kan je je zoekopdracht verfijnen met een specifieke setting of behandelvorm (bv. opnamedienst, CGG, autisme, sport, …).

Nieuwe verwijzers

Voer je een erkend zorgberoep uit én heb je specifieke ervaring in de behandeling van eet- en gewichtsproblemen? Maak je aanbod bekend via de verwijstool voor gespecialiseerde zorg bij eet- en gewichtsproblemen. Om als nieuwe verwijzer op de verwijslijst te komen, moet je eerst als abonnee geaccepteerd zijn.

Registreer als verwijzer

Bestaande verwijzers

Gegevens aanpassen

Sta je al op de verwijslijst en wil je je gegevens aanpassen? Meld je aan in de verwijstool en klik op ‘wijzig gegevens’

Pas gegevens aan

Gegevens verwijderen

Sta je al op de verwijslijst en wil je alle gegevens verwijderen? Let op: dit is permanent en geldt voor al je verwijsadressen.

Verwijder gegevens

Provinciale zorgpunten eetstoornissen  

Nieuw in het aanbod eetstoornissen voor zorgverleners! De provinciale zorgpunten eetstoornissen  brengen het bestaande zorgaanbod in kaart. Daarbij staan ze de CGG medewerkers bij in hun zorgaanbod bij eetstoornissen. Ook ondersteunen ze de gespecialiseerde ambulante psychologen uit het lokale netwerk.

Bovendien werken ze een bijkomend innovatief zorgaanbod uit voor eetstoornissen? Voorbeelden hiervan zijn groepsaanbod en familiegroepen. Deze uitwerking gebeurd op basis van de bestaande noden, in samenwerking met Kenniscentrum Eetexpert en de netwerken Geestelijke Gezondheid.

Concrete info en contactgegevens

Materiaal rond eetstoornissen voor zorgverleners

Zoek je tools, fiches of een draaiboek rond eetstoornissen en gewichtsproblemen? Vind snel wat je zoekt op de pagina met materiaal per beroep.

Materiaal per beroep

Advies rond eetstoornissen voor zorgverleners

Heb je als zorgvelener bijkomende vragen, zoals bij je aanpak of behandeling? Ondervind je moeilijkheden met het vinden van een geschikte doorverwijzing? Wij geven je graag advies.

Neem contact op

Log je in in de verwijstool

Inlog gegegevens vergeten? Wachtwoord resettenRegistreer mij gratis als abonnee