Verwijstool gespecialiseerde zorgverleners bij eetstoornissen en gewichtsproblemen

Ben jij benieuwd naar het aanbod eetstoornissen voor zorgverleners? Heb je een erkend zorgdiploma en ben je werkzaam in Vlaanderen? Als abonnee kan je inloggen op de verwijstool voor gespecialiseerde zorg bij eetstoornissen en gewichtsproblemen. 

De verwijstool biedt mogelijke opties voor gespecialiseerde zorg bij eet- en gewichtsproblemen in alle Vlaamse regio’s. De lijst bevat een overzicht van diensten en centra, en ook privépraktijken.

Kies leeftijdsgroep, problematiek en zorgberoep, en typ de stad of gemeente waarin je verwijzers zoekt. Je vindt zowel privé hulp als gesubsidieerde hulp in de lijst die onderaan verschijnt. Daarnaast kan je je zoekopdracht verfijnen met een specifieke setting of behandelvorm (bv. opnamedienst, CGG, autisme, sport, …).

Registreer je hier

Provinciale zorgpunten eetstoornissen  

Nieuw in het aanbod eetstoornissen voor zorgverleners! De provinciale zorgpunten eetstoornissen  brengen het bestaande zorgaanbod in kaart. Daarbij staan ze de CGG medewerkers bij in hun zorgaanbod bij eetstoornissen. Ook ondersteunen ze de gespecialiseerde ambulante psychologen uit het lokale netwerk.

Bovendien werken ze een bijkomend innovatief zorgaanbod uit voor eetstoornissen? Voorbeelden hiervan zijn groepsaanbod en familiegroepen. Deze uitwerking gebeurd op basis van de bestaande noden, in samenwerking met Kenniscentrum Eetexpert en de netwerken Geestelijke Gezondheid.

Concrete info en contactgegevens

Materiaal rond eetstoornissen voor zorgverleners

Zoek je tools, fiches of een draaiboek rond eetstoornissen en gewichtsproblemen? Vind snel wat je zoekt op de pagina met materiaal per beroep.

Materiaal per beroep

Advies rond eetstoornissen voor zorgverleners

Heb je als zorgvelener bijkomende vragen, zoals bij je aanpak of behandeling? Ondervind je moeilijkheden met het vinden van een geschikte doorverwijzing? Wij geven je graag advies.

Neem contact op

Log je in in de verwijstool

Inlog gegegevens vergeten? Wachtwoord resettenRegistreer mij gratis als abonnee
Survey
OPGELET! Dit is de oude website van Eetexpert.